dijous, 13 de febrer del 2020

CARNESTOLTES 2020 AGRAÏMENT I DISFRESSES


Benvolgudes famílies,
En primer lloc des de l’AMPA volem agrair el suport i la col·laboració rebuts per part vostra en el desenvolupament dels dos tallers de Carnestoltes. Moltes gràcies a tots i totes per la vostra predisposició i la vostra feina.
D’altra banda, volem informar-vos que les disfresses es lliuraran a cadascuna de les classes el proper divendres 21 de febrer. Us enviem la informació de cadascuna d’elles i unes recomanacions corresponents a la roba que es portaria sota la disfressa:
-          GRÈCIA: Túnica blanca, diadema, cinturó i polseres daurades. Part de dalt i part de baix de color negre (o fosc)
-          XINA: Túnica vermella, cinturó i barret negres. Part de dalt i part de baix de color negre (o fosc)
-          EGIPTE: Túnica blanca, coll, barrets i polseres daurades i cinturó daurat i blau. Part de dalt i part de baix de color negre (o fosc)
-          ROMA: Armilla daurada, cinturó marró, casc daurat i capa vermella. Part de dalt i part de baix de color negre (o fosc)
Finalment, us comuniquem que la Junta de l’AMPA ha decidit disfressar-se de vikings i volem convidar a qualsevol persona a fer-ho amb nosaltres (ja que l’AMPA som tots i totes). En aquest cas cadascú/cadascuna haurà de buscar el material necessari per confeccionar la disfressa. Sota aquesta informació, trobareu totes les il·lustracions i us podreu descarregar les indicacions de les disfresses.







Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada